Kvalitní suplementy pro sportovce

Pro dobré výkony potřebují sportovci ty nejlepší doplňky stravy, protože i dobře vyvážená a bohatá strava mnohdy nestačí, obzvláště u vrcholového sportu a kulturistiky. Sportovní suplementy musí být především vysoké kvality, a v dobře stravitelné formě, aby byly správně využity. U nás seženete nejrůznější výživové doplňky na cvičení, a to té nejvyšší ověřené kvality. Naše sportovní a fitness doplňky jsou určeny na doplnění živin, lepší růst svalů, regeneraci po sportu a pro zvýšení výkonnosti. S našimi doplňky snadněji získáte pěknou postavu, a budete mít vyváženou dietu.

Kulturistika a svalové doplňky

Při provozování kulturistiky jsou suplementy na svaly velice důležité, dá se říci zásadní. Svalové doplňky pomáhají navýšení svalové hmoty, a doplní vše potřebné. Těmito doplňky může být creatin, gainer, aminokyseliny, proteiny, anabolika, HMB, a další. Zvyšte vaši svalovou hmotu a sílu za pomoci kvalitních suplementů. Svalová hmota se musí po jejím vzniku chránit před rozpadem, tomu například napomáhá již zmíněné HMB. Jiný přípravek, patřící do kulturistické výživy, s názvem ZMA, přírodní cestou zvyšuje hladinu testosteronu a růstového faktoru, což vede k ještě efektivnějšímu nárůstu svalové hmoty. Pokud se tedy věnujete kulturistice, jistě zbystřete u naší pestré nabídky.

Regenerace po tréninku

Po náročném cvičení je potřeba tělu dopřát odpočinek a regeneraci pro další výkony. Sportovní suplementy zahrnují tedy i kloubní výživu, která klouby ochraňuje, a má dlouhý účinek. Kvalitní výrobky dokážou zpomalit až zastavit destrukci a degeneraci kloubních chrupavek. Do sportovní výživy patří samozřejmě i vitamínové a minerální přípravky. Ty ostatně nemusí být určeny pouze pro sportovce. Pro pozitivní bilanci dusíku jsou určeny aminokyselinové suplementy. Ochraňují svaly, a podporují jejich nárůst spolu s tvorbou bílkovin a peptidů.

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv