Jak zahnat hlad snadno a rychle

Představuji si ideální páteční večer. Sedíme s partou přátel, zábava je v plném proudu. Ovšem v průběhu večera nás přemůže pocit hladu či chuť na něco dobrého. A co dělat, když si nemáme z čeho jídlo uvařit, nemáme na to ani náladu, raději bychom si dali něco, co bude zaručeně výtečné.

Taková situace vyžaduje jednoduché řešení. Jídlo si objednat. Každého asi nejdříve napadne pizza. Je to totiž známá pochoutka, která zažene hlad i chuť a hodí se k mnoha příležitostem, jako je právě večerní posezení s přáteli. Všichni si v tuto chvíli asi vybavíme pravou italskou pizzu, tedy tenké křupavé těsto a na něm vrstva chutných italských surovin, jako rajčata, olivy, bazalka a tak dále. Existuje ale i pizza americká a rozdíl je zásadní. Americká pizza má oproti té italské tlustší provedení těsta a horní vrstva obsahuje větší množství surovin, tedy stručně řečeno je taková bohatší. Dělá se dnes v mnoha provedeních s kukuřicí, slaninou, cibulí, klobásou a mnoho dalších. Dobré je, že ve většině případů si můžete k pizze další suroviny navíc dokoupit, tudíž si můžete vytvořit zcela nové chutě, dle toho co máte sami rádi.

Pokud ale upřednostňujete něco jiného, můžete si dát například burger, také velmi oblíbené jídlo, které známe z mnoha filmů a fastfoodů, ovšem když je připraven kvalitně a z dobrých surovin, stává se skutečnou gastronomickou pochoutkou. Mnoho dnešních restaurací vám poskytuje i služby rozvozu, takže pro uspokojení svých chuťových buněk nemusíte udělat skutečně skoro nic, pouze si objednat to, na co máte chuť. Například v Brně si můžete pizzu i burger objednat u Pizza Santi. Poskytují také rozvoz po celém Brně.

Pizza Santi
Kořenského 23
Brno Řečkovice
www.santipizza.cz

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv