Blíží se Vánoce a plesová sezona, pamatujte na šperky a doplňky

Pomalu ale jistě se blíží plesová sezóna, která není zdaleka jen o šatech a botách, ale také o špercích. Ještě než vypukne, budou tu Vánoce. A o Vánocích nadělujeme dárky. Pokud nemáte nikoho, kdo by vás obdaroval, klidně si nedělejte dárek sama sobě a radostně si ho pod stromečkem rozbalte. Má to nepopiratelnou výhodu. Šperky a doplňky totiž podléhají určitým stylům. Když si člověk vybírá sám sobě, většinou ví, co chce. Pokud člověka láká spíše přirozený styl, šperky které volí bývají velmi jednoduché a víceméně nenápadné, nejčastěji z přírodních materiálů. Je úplně jedno, zda se jedná o náušnice, náramky nebo třeba náhrdelníky torques.

Oblečte se do dámského trendy

Když odhlédneme od plesového období i od Vánoc, je možné konstatovat, že úplně stejné je to co se týká oblečení. Dámské trendy oblečení si každá dívka či žena mnohem lépe vybere sama, než kdyby ho za ní vybíral někdo jiný. I když je pravda, že pokud máte ráda klasiku, zvládne to i přítel nebo manžel.

Zvažte piercing

Jak už bylo řečeno, Vánoce jsou dobou nadělování. Zajímavým a neotřelým dárkem může být i módní doplněk v podobě zlatého piercingu nebo třeba fake piercingu (který je možno nosit i bez propíchnutí a může imitovat takzvané roztahováky). Piercing je možno umístit na různá místa těla. Nejčastěji je to jazyk nos nebo obočí. Mezi oblíbená místa, kde bývá konkrétní piercing segment umísťován, je pupík. Píchnou ho v každém studiu, kde se tímto oborem zabývají. Někdy se setkáme s experimentátory, kteří se pokoušejí provést si piercing doma sami. Nejen že se tak z piercingu může místo ozdoby stát ostuda, protože může být píchnut křivě, ale vzhledem k tomu, že člověk není profík a chybí mu veškeré zkušenosti, je tu velká pravděpodobnost infekce. Ať už se tady budete obdarovávat navzájem nebo sami sebe, v případě piercingu se vždy nejdříve dobře seznamte s tím, do čeho jdete, a pečlivě zvažte, zda piercing doopravdy chcete.

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv