I když osud často hezkým lidem nadržuje, nedejte se a přelstěte ho

Asi na tom bude kus pravdy, že hezčí lidé mají snazší život. Když vedle sebe postavíte hezkou a průměrnou dívku či ženu, obě stejně vzdělané a inteligentní, o kterou myslíte, že projeví firma zájem – například na post asistentky? Samozřejmě o tu, která bude vypadat líp. A u kluků to není jiné. Toto poznání nám sice může být proti srsti, nemusíme ho příliš chápat, dokonce ho můžeme považovat za nespravedlivé, ale skutečnost je opravdu taková, že osud hezkým lidem často nadržuje. Ve škole, v práci, na diskotéce i na ulici. Někdy však stačí svou image změnit či podtrhnout nějakým zajímavýmdámským trendy oblečením, šperkem a doplňkem a průměrná dívka či žena se rázem může stát při nejmenším zajímavou.

Náušnice patří ke každé dívce či ženě

K dívkám a ženám také neodmyslitelně patří náušnice. Většině malých holčiček jsou již v raném věku propichovány uši a všichni to považují za naprosto normální věc. V dospívání mnohé dívky touží po vícero dírkách v uších a spotřeba naušnic u nich stoupá.

Možná máte připravené svoje uši pouze na jednu náušnici v každém z nich. Nezapomeňte, že o každý další otvor by se měl postarat zkušený piercer. A to platí i o nasazování dalších piercing segmentů.

Zajímavé a trendy oblečení by měly doplňovat nejen náušnice a náramky, ale také náhrdelníky torques.

Budete tak hezké, jak se samy budete cítit

Každá z vás má nějakou představu o kráse. Tato představa mnohdy nemá se skutečností nic společného. Proto si pamatujte, že hezké jste tak, jak se cítíte. Předpokladem příjemného vzhledu je líbit se sama sobě. Můžete na sebe navěsit klidně izlatýpiercing, ale v případě, že v sobě nenajdete krásno, které z nás bude vyzařovat, ani on nám nepomůže zvýšit pocit sebedůvěry. Je třeba opravdu naučit se nejprve mít ráda sama sebe a kariéra a láska vám vstoupí do cesty sama.

 

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv