VoIP – levné spojení s celým světem

Neplaťte hříšné peníze za telefonování, když můžete s celým světem mluvit za hubičku! Stačí si pouze zřídit pevnou linku přes internet, takzvané VoIP. Abyste však mohli telefonovat bez paušálu, je třeba zvolit pro přenesení telefonního čísla tu správnou společnost. Zvolíte-li například internetové připojení Choceň, kromě jednorázového poplatku za zřízení VoIP a poplatku za dodání přístroje, budete již platit pouze to, co provoláte.

Volat na pevnou linku budete opravdu za směšnou cenu, která nestojí ani za řeč; volání na mobilní čísla se taktéž rozhodně vyplatí. Jak již bylo řečeno – žádný paušál a vše účtováno po vteřinách. Ve vlastní síti budete samozřejmě volat zdarma. Neváhejte tedy ani chvíli a přejděte na internet Choceň a okolí.

Připojte se k internetu Choceň – nebudete litovat

Připojení k internetu Choceň se vyplatí naprosto každému. V dané oblasti nenajdete s ohledem na kvalitu a vysokou dostupnost služby žádnou lepší nabídku. Vybírat můžete mezi tarify Start, Online, Plus a Business. Tarify jsou samozřejmě cenově odstupňované, záleží pouze na vás, pro který se rozhodnete. Pokud se nedokážete sami zvolit, který z tarifů bude nejvýhodnější právě pro vás, firma s vámi ochotně probere vaše požadavky a nejvýhodnější tarif vám doporučí. Firma se ujme také instalace sítě a správy sítě.

Pronajměte si místo pro své webové stránky

Máte v úmyslu zřídit si soukromé nebo firemní webové stránky? V tom případě budete potřebovat webhosting. Že nevíte co si to vlastně máte zřídit, pronajmout nebo koupit? Potřebujete si pronajmout místo pro své webové stránky. Jednoduše řečeno, je to něco podobného, jako když se chystáte stavět dům. Abyste mohli stavět dům, musíte mít pozemek. Váš dům budou vaše webové stránky. A vy si pro ně tedy musíte pronajmout místo (pozemek) – webhosting, zkráceně hosting.

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv